Skal du arrangere et stort selskap, seminar eller leirskole er Oven leirsted et flott sted for dette. Vi har store areal både inne og ute, med gode muligheter for å samle større grupper, uten at det blir trangt om plassen. 

Hovedbygningen vårt er på 2.200 kvadratmeter, som gjør innendørsområdet vårt til et fint sted å avholde leir vinterstid som sommerstid. Vi vil dog gjøre deg oppmerksom på at sommeren er en spesielt populær tid for leie av våre lokaler, så her lønner det seg å være tidlig ute med bookingen. 

Kontakt oss

Fyll ut kontaktskjemaet vårt for å reservere ønsket tidspunkt for leie.


Storsalen

I storsalen er det godt med plass for større arrangement eller seremonier. Her har vi plass til å ta imot 250 besøkende. Rommet er utstyrt med projektor, mikrofon og høyttalere.

Kjøkken og spisesal

Kjøkkenet er stort og godt utstyrt, som gjør det mulig å lage mat til 220 stk. Vi har også et stort kjølerom og to mindre kjøleskap.

Spisesalen er stor og her kan du servere til 220 stk. både ved buffet og servering.

Peisestua

I peisestua er det rom for sosiale kvelder, avholde møter og mer avslappende selskaper. Her finner du sofagrupper og muligheten til å lage kiosk. Her er det også muligheter for å koble opp projektor, mikrofon og høyttaler.

Herberget

I herberget har vi sengeplass til 69 overnattingsgjester. Rommene er utstyrt med køyesenger. Det er fellesbad i gangen med toalett og dusj, samt handicaptoalett med dusjfasiliteter. 

Det er nødvendig å ta med eget sengetøy og håndklær for overnatting.

Vi har også 16 sengeplasser i kjelleren, som har en noe enklere standard. Disse plassene er populære blant barn og unge. Det er også muligheten for å campe på uteområdet vårt om man skulle være fler.

Uteområdet & Aktiviteter

Oven er kjent for sitt store uteområde. Her finner du både sandvolleyball- og fotballbane. Ellers er det godt med turområder med kort vei ned til stranda. 

Vi har godt med sitteplasser ute, med muligheter for å fyre opp grillen, steke vafler og åpne kiosken. Alt ligger til rette for aktive dager utendørs.

Det er mulig å slå opp telt eller ha med bobil og campingvogn. Det er vanlige campingplassregler om forbud mot åpen ild og ro mellom kl 2300 og kl 0800 som gjelder. 

Kjelleren

Her er det 16 ekstra sengeplasser, samt et “ungdomsrom” hvor det er sofaer og bordtennis, hvor det også kan lages til for koselige filmkvelder. Vi har også et biljardbord på huset, så her kan det bli turnering og moro i de fleste aktiviteter.