Oven er et flott sted å arrangere konferanser, seminarer, store selskaper og leirskoler.

Hele hovedbygningen på 2.200 kvadratmeter. De store inneområdene gjør det til et attraktivt leirsted også i vinterhalvåret. Men sommeren er selvsagt tiden da Oven viser seg fra sin beste side, så hvis man ønsker å benytte stedet i de varme månedene, må man være tidlig ute med å booke.


Storsalen

Storsalen kan imot 250 besøkende.

Kjøkken & Spisesal

Vi har et topp moderne kjøkken med godt utstyr med gode muligheter for å lage mat til 140 stk. Det er stort kjølerom samt to mindre kjøleskap.

I spisesalen kan du servere til 140 stk. enten om du vil ha buffet eller servering.

Peisestua

Peisstua er et koselig oppholdsrom med sofagrupper. Det er mulig å ta med det du måtte ønske for å lage en kiosk.

Vil du ha et møte eller en sosial kveld for en mindre gruppe, kan man koble opp prosjektor, høyttaler og mikrofon.

Herberget

Herberget vårt har plass til 64 overnattingsgjester. Er man flere, egner uteområdene seg godt til camping. Vi har også 16 sengeplasser nede i kjelleren som har noe enklere standard. De er populære blant barn og unge da det er

Uteområdet & Aktiviteter

Vi har et stort uteområde hvor det er muligheter for mange aktiviteter. Vi har en sjarmerende og humpete fotballbane, og en moderne volleyballbane. Det er fine turområder rundt oss med kort vei til stranda. Utenfor huset har vi sitteplasser. Her kan du for eksempel grille, steke vafler, og åpne kiosken.

Nede i kjelleren har vi et oppholdsrom som går under navene “ungdomshule”, “bunkers”, ping pong rom”. Her er det sofaer og bordtennis. Her er det perfekt og lage i stand til filmkveld hvis de voksne vil kose seg i peisstua. Oppholdsrommet er ved siden av soverommene i kjelleren noe som gjøre det mulig å lage et skjermet opplegg for ungdommer med overnatting.

Bakerst i møtesalen har vi et biljardbord som er mulig å benytte seg av.