Avhold konferansen hos oss!

Vi kan tilby et helårs konferansesenter for inntil 350 personer på den idylliske Oven-halvøya, midt mellom Moss og Fredrikstad. Kontakt oss for et godt tilbud!

Noe som skal feires?

På utkikk etter et sted for å feire konfirmanten, 50-åringen eller bryllupet? Vi kan tilby egnede lokaler med servering av festmat for lag på 50 til 200 personer.

Oven er et flott sted å arrangere konferanser, seminarer, store selskaper og leirskoler. Herberget vårt har plass til 64 overnattingsgjester. Er man flere, egner uteområdene seg godt til camping. Storsalen kan ta imot 350 besøkende, og i det trivelig cafeområdet kan man sette seg ned og nyte en kopp kaffe mellom slagene.

Hele hovedbygningen på 2.200 kvadratmeter er nyoppført og topp moderne. De store inneområdene gjør det til et attraktivt leirsted også i vinterhalvåret. Men sommeren er selvsagt tiden da Oven viser seg fra sin beste side, så hvis man ønsker å benytte stedet i de varme månedene, må man være tidlig ute med å booke.

Oven er alkoholfritt, og vanlige campingplassregler om forbud mot åpen ild og ro mellom kl 23 og kl 8 gjelder.

Bruk skjemaet nedenfor til å kontakte oss dersom du ønsker å leie Oven leir og konferansesenter.

Beliggenhet

Oven leir og konferansesenter ligger idyllisk plassert på en halvøy midt i Østfold-skjærgården hvor svaberg og strender innbyr til soling, bading og fisking. Koselige turstier i frodige omgivelser, tonesatt av et rikt fugleliv, gjør at et opphold her også kan være en flott naturopplevelse.

Avstanden er kort til både Moss og Fredrikstad, og med bil er det kun 15 minutter fra Rygge flyplass til Oven. Fra E6 ved Rygge flyplass, følg riksvei 118 mot Råde gjennom sentrum. Ta til høyre mot Saltnes på riksvei 116. Etter 3 km ta av til høyre igjen mot Oven og følg veien i ca 5 km til du ser skiltet mot leirstedet til venstre rett før landhandelen.

Adressen er Ovenskogen 30, 1580 Rygge.

Kontakt oss gjerne på mail: post@ovenleir.no